Nejnovější recenze ze sekce Modemy
odpovídá účelu a pořizovací ceně
- rychlý LTE internet
- Produkt mi funguje bez problémů tak, jak je uvedeno v návodě, na všech PC. Za tu cenu namá konkurenci.
- Funguje perfektně
- Proti modemu Huawei, který by měl podporovat LTE, je tento D-Link podporující 3G o 200 % rychlejší. V Praze.
Po připojení k PC začal pracovat okamžitě a bez problému.
Nastavení bez problémů, wi-fi stabilní možnost 5G volby velmi příjemná. Příjem na interní antény úplně stačí, externí anténa vlastně vůbec nepomáhá (spíše naopak). Trochu mi vadí absence USB rozhraní - to jsem ve specifikaci přehlédl. Funguje mi dobře i O2 kartou - mohu doporučit.
Při současném použití modemu a a zápisu na paměťovou kartu v zařízení komunikace mírmě "zadrhává" (na USB 3.0)
- nemá češtinu a č. manuál
- Na to ze nema antenu ma dobry dosah
- Rychlo startuje
- nema nejak vyrazne zapory
- Menej prehladne nastavenie
Niektori pisu ze vypadava wifi - to sa tyka 5ghz ak je nastavena. To je bohuzial docela typicka vec pre 5ghz celkovo. 2.4 mi ide ale v klude dalej.
Uprimne neviem tento modem zaradit. Dokaze ist na plne pecky a doma mam moznost ultra rychleho pripojenia - cca 450Mbit +- dake drobne. Nemam problem toho dosahovat s tymto produktom.
Nastavenie je ale trocha neprakticke a vela veci je poskryvanych na moj vkus viac nez je vhodne. Hodinku ci dve som si rozhodne posedel nad tym.
Mam ho od O2 na splatky. Nemozem sa vyslovene na nieco stazovat ale neviem ci by som si to kupil za plnu palku 2000kc. Na splatky je to ale hodne fajn podla mna.
Malý ,snadno přenosný, jednoduché ovládání
- Ani po reklamaci a výměně za nový kus, nefunguje spolehlivě ve W7. Po prvním připojení se nainstalovaly ovladače i přiložený program a modem se normálně připojil k internetu. Po dalším vložení do USB už nefunguje dobře. Někdy se připojí a někdy ne.
Nedoporučuji kupovat.
- Již druhá reklamace u O2 a stále se vypíná WIFI na 24 tak i na 5 GHz.
- Nedoporučuji!
- Zakladni automaticka instalace
- Nefunguje Port Forwarding, DMZ nastaveni
Pro zakladni pouziti bez problemu, slozitejsi vyuziti s problemy
- pracuje
- nic mě nenapadá , kevný není když o dvě stovky vyšší se dá sehnat asus dsl
- šílenej O2 šmejd
- když se připojí na wifi 2 uživatelé prvního to vykopne
- jednou za čas zmizí wifi úplně a je třeba znovu vše nastavit jakoby se nastavení sítě samo zresetovalo
- když zazvoní pevná sekne se tv obraz
jak se říká zadarmo drahej
- funguje
- Velký a křehký
Po zapnutí okamžitě funguje a je spolehlivý.
zapojil, nakonfiguroval, musíte mít ale náhradní připojení k síti, a šlape to bezvadně. Běží to okolo 11/4 - spokojenost.
Splňuje mé požadavky
Bezproblémové a velmi jednoduše konfigurovatelné zařízení.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »