Nejnovější recenze ze sekce Modemy
- cena - výkon.
Cena - výkon.
Hezký design.
vše funguje
- Jednoduchá instalace, spolehlivé, neseká se.
- Má nahoře dírky, aby tzv. mohl dýchat, bohužel sebemenší nehoda s tekutinou i pouhé pocákání spálí spoje uvnitř a krabička vyhoří. Výrobce nemyslel na to že se vám může stàt nehoda.
Kvalitní, spolehlivý výrobek ve velmi nevhodné obalu.
mám pevnou linku, takže z toho důvodu chci tento produkt
Ještě bse trochu seká onbraz i prijem vifi,asi ze je novy
- kvalita
- zrychlení
Rychlá obsluha a hned nachystáno
- Jeden z nejstabilnějších modemů, co O2 kdy nabízelo
- V podstatě o něm nevím, připojení je stabilní a nevypadává
- Podpora WiFi 2,4 i 5 GHz
- 4x LAN port
- Nazahřívá se
- Podporuje i Bridge mód.
- Cena 4140 Kč u O2 je podle mě přemrštěná, ale modem se dá naštěstí sehnat i jinde a levněji.
- Nepodporuje profil VDSL 35b, takže umí rychlosti jen do 100Mbps.
Tenhle modem je v nabídce O2 už asi 5 let a asi k tomu mají důvod - nekazí se, je stabilní, vyšlo na něj už fúra opravných aktualizací a podporuje i Bridge. WiFi je stabilní, zařízení se mi s ním neodpojují tak jako na jiných starších modemech od O2. Spokojenost. nevýhodou je možná absence VDSL profilu 35b, takže místo 250Mbps podporuje VDSL maximálně do 100mbps. To mi ale nevadí, Mám 50Mbps a to mi bohatě stačí, rozdíl mezi 100Mbps a 250Mbps není při běžní práci viditelný a je zbytečné si tuto rychlost platit, když ji ani nevyužijete. Ta se hodí jen na stahování velkých objemů dat.
bez problému funguje
První O2 Smart box nám po 5 letech začal vypadávat, O2 doporučilo abychom si pořídili nový typ. Teď jsme zase spokojeni, snad to vydrží.
- odblokovaný na všechny operátory
- výborný
Přehledný
- Jednoduchá montáž , bezproblémová komunikace se stávající domácí sítí
- Stabilní modem na LTE
Potřeboval jsem stabilní modem se stabilním příjmem signálu a zatím podle provozu to vypadá, že vše spňuje.
- Modem je neskutečně drahý !!!
- Stabilní rychlý modem
- Podpora VDSL až 250mbps
- Distribuce O2
- Nastavení se provádí skrze aplikaci v mobilu
- Trošku větší
Podporuje i smart funkce, ale to nějak nevyužívám. Když stál u O2 6000 Kč, tak mi to přišlo jako nesmysl, ale za ceny kolem 3000 za zánovní funkční zboží je to už dobrá cena v poměru cena/výkon.
- Velmi stabilní a pěkný modem
- Podsvícení je elegantní a neagresivní
- Podporuje formát velkých SIM
- 4x LAN port
Perfektní stabilní modem. Raději jsem si jej koupil do zásiby. Už je na trhu asi 6 let a obávám se, že už moc dlouho se prodávat nebude. Doprodávají se skladové zásoby.
- Jednoduchá instalace
- Slapsi výkon než předcházející zarizeni
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »