Nejnovější recenze ze sekce Modemy
ZTE H267A
Přidáno: 16. března 2023
(naposledy upraveno 16. března 2023)
Zakoupeno v CardLand.cz
- Velmi vstřícné a rychlé jednani.
Huawei E3372-325
Jan Dolejší
Přidáno: 16. března 2023
(naposledy upraveno 16. března 2023)
Zakoupeno v CZC by Allegro
Nefunguje s Mikrotikem, ani s modemem ZyXel VMG1312. Velké zklamání.
funguje jak má, zatím krátká doba na hodnocení výdrže doby chodu
- Nic jiného jsem si nemohl koupit
Na hodnocení je zatím brzo, přístroj nám byl teprve dnes zapojen. Zkušenosti připojím později. Věřím však, že budu spokojena, jako vždy!
- Zajímavá aplikace místy ale nepřehledná.
- Vychvalovaná WiFi 6 nedosahuje vypsaných kvalit a router trpí lagy. Zkoušeno i při odpojení všech ostatních Wifi zařízení. Při použití VR headsetů se naplno projeví kvalita WiFi, kde jsou latenční spikes a při poloze 3 metry od routerů
Hodnotil jsem tento router z pohledu uživatele VR.
Pro uživatele VR headsetů a možností připojení na PC pomocí AirLinku není tento router vhodný.
- Rychlejší:)
Funkčni
Modem pracoval hned po zapojení, nebylo třeba nic nastavovat. Činnost zatím stabilní, bez výpadků, dosah wifi vyhovující.
po zapojení modemu se zlepšil obraz a přestal se zasekávat
+ -
Instalace automatická. Spolehlivé.
mam kratce
Neustále se odpojuje WIFI a ani její dosah není zdaleka tak silný jako u staršího modelu,který jsem na základě doporučení technika po nahlášení poruchy vyměnila.Nakonec se ukázalo,že závada nebyla na našem modemu,ale v jakési krabici na nějakém sloupu,takže jsem zbytečně vyhodila 4.OOO,.
Zařízení doporučené O2, neměl by být problém při poruše internetu. Malá velikost, nepřekáží v bytě
- V místě slabého signálu jej dělá použitelným. Opravdu dobrý příjem.
- Stabilní VDSL modem
- Podropuje obje pásma WiFi
- Od zapojení o něm prakticky nevím.
Povedený router. O2 jej má v nabídce už 5 let a myslím si, že jeho firmware je vyladěn k dokonalosti. Linka mi na něm běhá velmi stabilně i po připojení více zařízení. To se nedá říci o jiných modemech, které byly na trhu 1-2 roky, dostaly 2-3 aktualzace a nazdar.
- Kvalitní stabilní modem
Kvalitní stabilní modem na SIM na napájení ze sítě.
- rychlost internetu
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »