Nejnovější recenze ze sekce Modemy
Odpovídá očekávané funkci v domácnosti.
- Wi-Fi 5G
- Rychlost připojení 10-15% lepší než starší model
- Dosah Wi-Fi je stejný jako u staršího modemu
Náhrada za starý modem, kde začalo vypadávat Wi-Fi připojení, rychlost připojení je lepší-LAN i Wi-Fi a 5G připojení je paráda, pokud je zařízení v dosahu sítě. Čekal jsem, jestli pokrytí wifi bude lepší, ale to se nestalo.
Zatim nenastal zadny problem.
O2 Smart Booster 195052
Přidáno: 16. listopadu 2023
(naposledy upraveno 16. listopadu 2023)
Zakoupeno v O2.cz
Již tyden čekam na technik kvuly objednavka rešeni komunikace pomoci tento Smartbox & booster . I Pres muje volani na technicke podpora - neni žadne reakce ze strane O2 -
nemám
Jsem spokojen.
Koupil jsem k Mikrotiku jako zalozni linku. Funguje dle ocekavani, takze vse OK.
- Žádná
- Naprosto k ničemu. Odzkoušeny 2kusy a totální katastrofa. Repeater z Číny přímo koupený za 200kč poslouží mnohem lépe.
Zbytečné vyhodíte 4k za spoustu starostí. Jo a kam na ty ceny zařízení chodíte??? Tohle možná jako těžítko za 150kč!!!!!!
Huawei E3372-325
Přidáno: 16. října 2023
(naposledy upraveno 16. října 2023)
Zakoupeno v Originalky.cz
- nízká citlivost nedokázal se přihlásit k síti vracím
jednoduché zapojení a vynikající příjem
Produkt je určitě dobrý bez stavebních a konstrukčních překážek, ale těch je v domě hodně.
Kdo nepotřebuje chytrou domácnost u společnosti O2 je to druhý levnější HW. Po funkční stránce se zatím nemohu vyjádřit- čekám na zprovoznění linky technikem.
- Stále mě to nějak nejde přesně nastavit -:) Potřebuji, určitě ,aby přijel skvělý technik, který vše ohledně O2 Smart Box a O2 Smart Booster ví a uvede mě je konečně do super kvality.
- Výměna modemu byla zbytecna, protože závada je v novém ovládání O2. Pro mě výměnou modemu stouply pouze náklady.
- Nefunkční softver
- CENA
- Super.
- Žádný návod nebo popis v češtině.
- přednastavení sítě - automatické načtení po zapojení k PC
- dražší cena oproti obdobnému modemu např. v Datartu
Kladný
- Rychlejši vyhledani int. Signalu
Zatím neinstalováno ale doufám
že bude vše Ok
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »