Poradna Comtrend VR-3026e

Autor: | Vloženo: 30.05.2014 000 18:58 | Témata: Poradna Comtrend VR-3026e

Lze modem a STB na noc vypnout, nebo nechat stále zapnutý?

Po přechodu na novou TV O2 jsme využívali zpětné přehrávání, nahrávání, HBO OD a archiv. Večer jsme vždy vypínali TV, STB i modem, druhý den zapnuli a vše fungovalo normálně.Nedávno vznikl problém - po zapnutí sice fungují kanály, ale nejde nahrávání atd., pro obnovení těchto funkcí je nutno STB denně restartovat. Technici O2 nechali vyměnit modem i STB, jinou závadu nenašli. Jeden z techniků poradil nevypínat modem i STB a nechat je stále zapnuté.Považujeme to za špatné řešení (bezpečnost, spotřeba proudu, snad i možnost poškození televize?), když dřív to fungovalo bez těchto potíží.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    31. května 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zdravím Ivano,
    všechny funkce O2 TV by měly fungovat i po vypnutí modemu/set-top-boxu přes noc. V každém případě vždy doporučujeme nechávat modem zapnutý. Set-top-box klidně na noc vypínejte. Modem má spotřebu opravdu minimální a nemusíte se bát ani o bezpečnost. Modem je stejně (ne)bezpečný jak v zapnutém, tak vypnutém stavu :)
    Miroslav Trčka, Guru pro Social Media, O2

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.