Nejnovější recenze ze sekce Modemy
vše pořádku
- Může se přišroubovat na zeď a nezabere místo
- Zadní čelo pěkně barevné , ví se co kam dát
ZTE H267A
Přidáno: 11. listopadu 2024
(naposledy upraveno 11. listopadu 2024)
Zakoupeno v O2.cz
Vše ok
- velmi stabilní a rychlé připojení k internetu
- neuvěřitelná rychlost wifi
- perfektní design
- snadná a rychlá instalace
- příjemné chytré funkce
- celkově výborná kontrola nad celou sítí
- není z laciného kraje
Za poslední dobu jsem vyzkoušel celou řadu modemů a většinou jsem byl velmi zklamán.
- Původní 6 let starý základní modem od O2 chodí ještě relativně spolehlivě, ale občasným výpadkům se již nevyhne a rychlost připojení byla poměrně slabá.
- Nová zlatá střední třída Zyxel od O2 je asi ta nejhorší možná varianta. Rychlost internetu je sice o něco lepší, ale tím jeho výhody končí. Poměrně slabé wifi ale hlavně absolutně nestabilní připojení. Pravidelné výpadky jsou již tak časté, že ho raději pošlete do věčných lovišť.
- Jako další velikém zklamání se ukázal prémiový modem ASUS DSL-AX82U. Slíbená rychlost připojení k netu se ani zdaleka neblíží Smartboxu, stabilita připojení je otřesná. Wifi je sice slušné, ale složitost instalace a nutnost častého nastavování v jeho systému je absolutně šílená.
- Takže výsledný ortel: Pokud chcete stabilitu, rychlost, spolehlivost a k tomu i snadno ovladatelné smart funkce. Nemáte vlastně mimo SMARTBOX nic jiného na výběr.
- Dobrý dosah wifi
- Aplikace v telefonu se nechtěla spárovat s modemem (technik musel asi 5x modem resetovat a 3x přeinstalovat aplikaci na telefonu než se to povedlo)
- Během prvního týdne po instalaci se mi už dvakrát zaseknul
- Do administrace se nedá dostat bez mobilní aplikace a přístupu k internetu.
- V administraci mi chybí pokročilejší možnosti nastavení.
Dobrovolně bych si ho nikdy nekoupil jediný důvod proč ho mít je, že o2 s ním nabízí nižší cenu. Předtím jsem měl AVM FritzBox 7530 a za poslední tři roky s ním nebyl jediný problém (asi ho zapojím z5 a O2 Smart Box 2 zahodím někam do šuplíku)
Používám déledobě a jsem s ním spokojena
Funguje jak má.
- spolehlivý 5G modem v O2 síti
- variabilní, slušné menu
Mám druhý modem této značky
Produkt je náhrada za starší typ a zatím poskytuje službu, pro kterou jsem ho koupil, tzn. připojení rodinného domu k internetu.
Předchozí produkt jsem po zásahu blesku musel nahradit.
Funguje tak jak se od něj očekává, a to jak síťový přenos, tak WIFI a má příjemný design
- jedná se o náhradu téhož modelu, nový dělá to co má
- teď je na tento modem aspoň 5 let záruka
- ten původní "umřel" přesně po 3 letech a 11 měsících, kdy mi zbývá zaplatit O2 poslední splátku, že by řízená životnost?
Dobrý a jednoduchý modem zvládající ADSL i VDSL se slušným pokrytím Wifi. První mi přestal fungovat po pěti letech provozu. Možnost připojení televizoru přes septobox , vypnutí wifi. Dodává se kompletně nastavený, jen připojit, tedy nevyžaduje žádné nastavování.
Vše funguje. Nelíbí se mi grafické zobrazení formátu času. Předchozí verze byla vizuálně milejší.
Je to nové a rychlejší
Zatím jsem spokojená
- Oproti konkurenci příliš vysoká cena
Jako vždy, návod na instalaci není vynikající.